Latvala metsästää voittoa – ”Yaris WRC sopii hyvin Australian pätkille”

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarja päättyy ensi viikolla ajettavaan Australian ralliin. Vaikka mestaruudet on jo jaettu, on silti panoksena mainetta ja kunniaa. Ainakin ”suomalaistallin” Toyotan kuskit ovat valmiita iskemään kiinni palkintopallisijoihin.

– Odotan todella innolla Australian rallia. Se on mukava kisa päättää vuosi. Ainakin normaalisti siellä on lämmintä ja aurinkoa. Pätkät ovat nopeita ja siitä kisasta olen aina nauttinut, Jari-Matti Latvala summaa.

– Tänä vuonna mukana on joitain uusia osioita ja osuuksia, joita ei ole käytetty vuosiin. Walesissa olimme ongelmissa, mutta luulen, että Yaris WRC sopii hyvin Australian pätkille.  Itse metsästän podiumia, mutta jos voimme ajaa voitosta, niin se on vielä parempaa, Latvala jatkaa tiimin tiedotteessa.

Toyota matkustaa Australiaan vain kahdella autolla. Toista autoa käskyttää Suomen MM-rallin voittaja Esapekka Lappi. Heinäkuun menestyksen jälkeen Lappi on keskeyttänyt kaksi kertaa ja ajanut Walesissa sijoille ynnä muut.

– Britannian rallissa me emme oikein menestyneet. Australia pitäisi sopia meille paremmin. Haluamme ehdottomasti hyvän päätöksen kaudelle, Lappi naulaa.

 

Lue myös nämä