Kimi Räikkösen ex-kartturi hyppää Toyotan urheilujohtajan pestiin – ”Tavallaan lähden keltanokkana Australiaan”

Juho Hänninen ja Kaj Lindström
Juho Hänninen ja Kaj Lindström palkintokorokkeella Suomen MM-rallissa vuonna 2017. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarja päättyy ensi viikolla ajettavaan Australian ralliin. Toyotan tiimissä urheilujohtajana aloittaa ex-kartturi Kaj Lindström. Tähän asti pestiä on hoitanut niin ikään kartanlukijana tunnettu Jarmo Lehtinen. 

– Olin erittäin onnellinen, kun Tommi kysyi minua tehtävään. Se on minulle iso haaste, mutta odotan sitä innolla. Olen ollut pitkään kartanlukijana MM-sarjassa, myös tämän vuoden Toyotalla, joten tiedän mitä kisaviikonlopun aikana tapahtuu, Lindström sanoo tiimin tiedotteessa.

– Toki tässä tehtävässä minulle on uusia hommia. Tavallaan lähden Australiaan keltanokkana. Tiimi on kuitenkin valmistautunut hyvin ralliin ja uskon, että teemme hyvän tuloksen.

Lindström luki tällä kaudella nuotteja Toyotalta lähtöpassit saaneelle Juho Hänniselle. Lisäksi mies muistetaan muun muassa tallipomo Tommi Mäkisen ja Kimi Räikkösen aisaparina.

Lindström uskoo, että Toyotan kaksi autokuntaa voivat napsia hyvät sijoitukset Australiasta.

Jari-Matti (Latvala) on ajanut siellä monta kertaa. Esapekka (Lappi) ajoi myös Australiassa hyvin viime vuonna WRC2-luokassa. Säätiedotuksen mukaan luvassa voi olla ukkosmyrskyjä, joten aika mielenkiintoinen kisa on luvassa, tuore urheilujohtaja päättää.

Lue myös nämä

  • Uusimmat