Lähde: Teemu Suniselle luvassa loistavia uutisia

Teemu Suninen on vahvin ehdokas ajamaan Hyundain kolmannella Rally1-autolla Viron ja Suomen MM-ralleissa tänä kesänä.
Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: Romain Thuillier/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundai etsii parhaillaan uutta kuljettajaa tehdastalliinsa jakamaan ajovastuuta Dani Sordon kanssa tiimin kolmosautossa. Sunisen lisäksi pestiin on yhdistetty huhuissa useita kuljettajia, mutta viimeisimpien tietojen mukaan vaikuttaa siltä, että Suninen on erittäin lähellä sopimusta.

Sunisen manageri Timo Jouhki oli neuvottelemassa Hyundain tiimijohdon kanssa asiasta jo Portugalin MM-rallissa. Nyt Dirtfish-sivusto uutisoi, että sisäpiirin lähteen mukaan Sunisen sopimus on käytännössä varma juttu. Jouhki tosin kertoi, ettei asiasta ole vielä virallisesti sovittu.

Lue myös: Managerilegenda neuvottelee Teemu Sunisen paluusta huipulle – suomalaiskuski arvioi mahdollisuutensa

Suninen kuuluu Hyundain WRC2-miehistöön. Viime vuonna suomalaiskuljettaja pääsi testaamaan Hyundain i20 N Rally1 -autoa Suomessa.

– Kiinnostaisi kovasti nähdä, mihin siellä pystyisin. Olen valmis. Ehtisimme varmasti myös testaamaan hyvin ennen Viroa ja Suomea, Suninen kertoi Rallit.fille Portugalin MM-rallin jälkeen.

– Tilanne on varmaan fifty-fifty, ainakin minun tietojeni mukaan. Eli periaatteessa kyllä tai ei, niin eikös se ole silloin fifty-fifty, Suninen pyöritteli.

Sordo kilpailee Hyundain kolmosautolla seuraavaksi ajettavissa Sardinian ja Kenian MM-ralleissa. Viron MM-ralli on ohjelmassa heinäkuussa ja Suomen osakilpailu elokuun alussa.

Katso rallin MM-sarjan kalenteri täältä.

Suninen kilpailee Sardiniassa Hyundain Rally2-autolla WRC2-luokan pisteistä.

Katso alta kooste Portugalin MM-rallin WRC2-luokan kilpailusta, jossa Suninen sijoittui viidenneksi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat