Lääkärin määräys harmittaa Niclas Grönholmia – ”Tälle ei voi mitään”

Niclas Grönholm
Niclas Grönholm. Kuva: GRX Taneco
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Niclas Grönholm joutuu jäämään lääkärin määräyksestä pois rallicrossin MM-sarjan Span osakilpailusta ensi viikonlppuna.

Grönholm, 22, joutui umpilisäkeleikkaukseen viime lauantaina ja toipuminen leikkauksesta pitää MM-sarjan kakkosen sivussa Belgian Spasta.

– Harmittaa, että joudun olemaan sivussa, mutta toipuminen on nyt tärkeintä. Olisi ollut hienoa olla taas taistelemassa voitosta, mutta tälle ei voi mitään. Pitää malttaa olla rauhassa ja laittaa terveys ykköseksi, Grönholm totesi.

Niclas Grönholmin kausi MM-sarjassa on alkanut lupaavasti. Kauden avauksessa Grönholm ehti jo suihkutella voittoshampanjat, mutta tuomaristo siirsi suomalaisen kakkoseksi virallisissa lopputuloksissa. Toisessa osakilpailussa Barcelonassa Grönholm ajoi neljänneksi.

– Kyllä nyt Niclaksen homma tökkii, mutta minkäs tälle teet. Nyt on keskityttävä toipumiseen, jotta mies on sitten jatkossa täydessä iskussa. Harmittaa Niclaksen ja koko timiinkin puolesta. Meillä on kuitenkin ollut kokonaisuutena erittäin hyvä alkukausi ja eiköhän se vauhti siellä ole jatkossakin, tallipomo Marcus Grönholm arvioi.

GRX-tallin autoja Spassa ajavat Timur Timerzjanov ja rallicrossradoille paluun tekevä Joni Wiman.

Ensi viikonloppuna ajetaan myös historian ensimmäinen Chilen MM-ralli. Katso alla olevalta ennakkovideolta, mitä mieltä kuljettajat ovat uutuusrallista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,261892″ floating=”1″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat