Niclas Grönholmille paha takaisku – MM-osakilpailu jää väliin

Niclas Grönholm. Kuva: GRX Taneco

Niclas Grönholm joutuu jättämään väliin rallicrossin MM-kauden seuraavan osakilpailun, joka ajetaan ensi viikonloppuna Belgian Spassa. GRX-talli tiedotti asiasta keskiviikkona.

MM-pisteissä toisena oleva Grönholm meni viime viikonloppuna sairaalaan, missä hänelle suoritettiin akuutti umpilisäkeleikkaus. Ilta-Sanomien mukaan mukaan Grönholm on edelleen sairaalahoidossa tulehduksen vuoksi. Niclas Grönholmin isä Marcus Grönholm arvioi, että hänen poikansa päässee pian pois sairaalasta.

Span osakilpailu jää kuitenkin väliin, koska hän ei saanut kilpailulupaa lääkäreiltä.

- Terveys on tietysti aina tärkeintä, sen Niclaskin ymmärtää. Olen luonnollisesti huojentunut, että Niclas toipuu. Ymmärrän kuitenkin hyvin, että kisan väliin jääminen ottaa häntä myös hemmetisti päähän. MM-sarjan pistetaistelu on niin pirun tiukka, Marcus Grönholm kertoi IS:lle.

Grönholm on MM-sarjassa kakkosena vain kahdeksan pisteen päässä ruotsalaisesta Kevin Hansenista. Nyt häneltä jää saamatta arvokkaita pisteitä.

Marcus Grönholmin johtama GRX-talli on tiimien MM-sarjassa toisena. Venäläinen Timur Timerzjanov ja Joni Wiman kilpailevat GRX:n Hyundai-ajokeilla Belgiassa.

Ensi viikonloppuna ajetaan myös historian ensimmäinen Chilen MM-ralli. Katso alla olevalta ennakkovideolta, mitä mieltä kuljettajat ovat uutuusrallista.

Jaa uutinen
Avatar

Toni Heinonen

toni.heinonen(a)rallit.fi Päätoimittaja