Kris Meeke tunnusti rehdisti – ”En vain pystynyt vastaamaan Ogierin kyytiin”

Kris Meeke
Kris Meeke. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan Kris Meeke nousi Meksikon MM-rallissa kolmanneksi, kun edellä olleista sekä Hyundain Andreas Mikkelsen että Dani Sordo.

Meeke on aina ollut Meksikossa hyvässä vauhdissa ja niin myös tälläkin kertaa. Kärjessä Citroenin Sebastien Ogier on karannut 21,1 sekunnin päähän. Kaksikko lähti matkaan lähtöpaikoilta kolme ja neljä, joten ero tuli ajamalla.

– Ajoin ihan ok vauhtia, mutta en vain pystynyt Ogierin kyytiin vastaamaan. (Elfyn) Evansilla oli taas vähän parempi lähtöpaikka ja hän hyötyi varmasti siitä. Huomisesta tulee varmasti hieno päivä. Lähtöpaikka on vieläkin parempi kuin tänään, Meeke totesi Leonin huoltoparkissa.

– Meillä ei ollut  mitään draamaa ja auto tuntui hyvältä. Siinä mielessä päivä oli hyvä. Palkintosija ei olisi hassumpi juttu, mutta paljon on matkaa vielä edessä. Tässä rallissa voi tapahtua mitä vain, kuten tänään nähtiin. Varmasti taistelen ainakin Elfyniä vastaan toisesta sijasta, Meeke jatkoi.

Evans on Meeken edellä 6,3 sekunnin turvin. Lauantaina Meksikossa ajetaan muhkeat yhdeksän erikoiskoetta.

– Täällä pitää ajaa aina hyvin pehmeästi ja tarkasti. Oma ajorytmini oli hyvä. Ihan järjettömästi ei kannata puskea, pohjoisirlantilainen summasi menestysreseptin.

Lue myös nämä