Teemu Suniselle jälleen raju pettymys – ”Vi***ti kyllä aika paljon”

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin suomalaiskuski Teemu Sunisen alkukausi on alkanut synkästi. Jokelalainen on ajanut ulos kauden kaikissa kolmessa ensimmäisessä rallissa.

Tuorein keskeytys tapahtui Meksikon MM-rallin klassikkoerikoiskokeella, yli 30 kilometriä pitkällä El Chocolaten pätkällä paikallista aikaa perjantaiaamuna. Suninen teloi ulosajossa autonsa niin pahaan kuntoon, ettei kisan jatkaminen ole mahdollista Ralli2-säännön turvin.

– Tien reunassa oli kivi, johon osuttiin. Pyörä irtosi ja siitä kallion päälle. Nuotissa se ei näyttänyt pahalta. Oma virhe se oli, kun siihen ajoin, Suninen totesi Rallit.fille.

– Se tapahtui aika suoralla tiellä ja vauhtia oli paljon. Kun etupyörä lähtee siinä vauhdissa, niin ei ole paljoa tehtävissä, vaan oltiin ihan matkustajia. Onneksi ei käynyt kuskille eikä kartturille mitään, Suninen jatkoi.

Teemu Sunisen Ford Fiesta
Teemu Sunisen Ford Fiesta WRC saapui iltapäivällä Leonin huoltoalueelle. Kuva: Toni Heinonen

Pettymys paistoi vielä nuoren suomalaiskuljettajan kasvoilta monta tuntia tapahtuneen jälkeen.

– Kait siihen vi****kseen olisi kuollut jo, jos näin voisi käydä. Vi***ti kyllä aika paljon. Mietin siinä, että kyllä ralli koittelee nyt aika kovasti. Ei kuitenkaan auta luovuttaa. Nämä asiat kasvattavat minua, Suninen puhisi.

– Kaikki pohjapanssarit ja muut etupään osat repeytyivät irti. Myös moottoriin taisi tulla osumaa, Suninen totesi viitaten auton korjaamisen olleen mahdoton tehtävä määräajassa.

Alla olevalla videolla näkyy Sunisen ulosajo. Jos video ei näy selaimellasi, voit katsoa sen TÄMÄN LINKIN kautta

Lue myös nämä