Kreikkalainen liikemies ajaa kaksi MM-rallia WRC-huippukalustolla

Jourdan Serderidis
Jourdan Serderidisille on luvassa kaksi MM-rallia tällaisella autolla. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kreikkalaiskuljettaja Jourdan Serderidis ajaa tällä kaudella kaksi MM-rallia M-Sport-tallin Ford Fiesta WRC-autolla.

M-Sport tiedotti perjantaina, että Serderidis osallistuu mestaritiimin kalustolla Saksan MM-ralliin elokuussa ja Australian osakilpailuun marraskuussa. Belgiassa koko ikänsä asuneen Serderidisin sopimus on puhtaasti asiakasdiili eli hän ei kuulu samalla tavalla tallin riveihin kuin Bryan Bouffier viime viikonloppuna ajetussa Monte Carlon MM-rallissa.

Serderidis, 54, voitti viime kaudella WRC Trophy -luokan mestaruuden Citroen DS3 WRC -autolla. Kaudella 2014 hän kilpailu MM-sarjassa M-Sportin Ford Fiesta R5 -autolla.

– Olen erittäin tyytyväinen palatessani M-Sportille, hallitsevaan mestaritiimiin. Vieläkin tyytyväisemmän minusta tekee se, että pääsen uusimpaan Ford Fiesta WRC:hen, joka on tämän hetken paras ralliauto, liiketoimillaan enemmän menestystä niittänyt Serderidis kertoo tiedotteessa.

Sebastien Ogier ja Elfyn Evans ajavat kaikki tämän kauden MM-rallit M-Sport Fordin WRC:llä. Teemu Suninen jahtaa WRC-autolla MM-pisteitä vähintään kahdeksassa osakilpailussa alkaen helmikuun puolivälissä ajettavasta Ruotsin rallista.

Lue myös nämä