Kalle Rovanperän kalenteriin jälleen lisää kisoja

Kalle Rovanperä kilpailee tällä kaudella ainakin neljässä eri autourheilusarjassa.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Kunihisa Kobayashi/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Maailmanmestari Rovanperä ajaa kevennetyn kauden rallin MM-sarjan puolella, mutta suomalaisella pitää silti kiirettä ratin takana.

Rovanperä oli vahvistanut jo aiemmin, että hän kilpailee tänä vuonna myös radalla Porsche Carrera Cup Benelux -sarjassa. Tämän lisäksi Rovanperä on mukana Japanissa Fujin 24 tunnin kestävyyskisassa toukokuun loppupuolella.

Torstaina Rovanperä vahvisti, että hänet nähdään myös drifting-kisoissa. Rovanperä aikoo ajaa valikoiduissa kisoissa Japanin Formula Drift -sarjassa.

– Olen todella innoissani ilmoittaessani, että ajan tänä vuonna jälleen joitakin Formula Drift Japan -sarjan osakilpailuja. Ensimmäistä kertaa näette minut Fujin osakilpailussa, Rovanperä kertoi.

Fujin osakilpailu on ohjelmassa 6.-7. huhtikuuta. Viikkoa aiemmin Rovanperä kilpailee rallin MM-sarjan osakilpailussa Keniassa.

Rovanperä osallistui jo viime vuonna kahteen Japanin Formula Drift -kilpailuun. Hän otti voiton Ebisun radalla toukokuussa ja sijoittui toiseksi kauden finaalikisassa Okayamassa. Rovanperä kilpailee tänäkin vuonna Japanissa Cusco Racing -tallin Toyota GR Corollalla.

Rovanperän tämän vuoden ohjelmaan saattaa tulla vielä yksi sarja lisää, sillä hän kilpailee mahdollisesti kauden aikana myös driftingin EM-sarjassa eli Drift Masters European Championshipissä. DMEC-kauden kolmas osakilpailu ajetaan Suomessa heinäkuun alussa.

Lue myös nämä