Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen lähtivät mukaan uuteen bisnekseen

Kalle Rovanperä on tehnyt uuden aluevaltauksen.
Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen
Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen. Kuva: Toyota GAZOO Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rovanperä on niittänyt viime vuodet menestystä rallin MM-sarjan erikoiskokeilla, mutta nyt suomalaistähti on lähtenyt mukaan uuteen bisnekseen. Rovanperä ja kartanlukija Jonne Halttunen kertoivat tällä viikolla sosiaalisessa mediassa, että he ovat jatkossa jyväskyläläisen autoliikkeen MPS Motorsin uusia osakkaita.

MPS Motors on vuonna 2011 perustettu autokauppa, jonka perustaja Mika Sissonen jatkaa yrityksen pääomistajana. Rovanperä ja Halttunen ovat kuitenkin lähteneet mukaan merkittävällä summalla.

– Olen varma, että meillä on edessämme hyviä aikoja tällä porukalla ja tuomme yritykseen mukaan oman asiantuntemuksemme autoista, Rovanperä kertoi Instagram-julkaisussaan.

– Autot ovat suuri intohimoni, joten tämä on tietyllä tavalla ollut pitkäaikainen unelmani. Näiden kavereiden kanssa päivät eivät ole koskaan tylsiä, Halttunen komppasi omassa julkaisussaan.

Rallin maailmanmestaruuden kahdesti voittanut Rovanperä on vielä suhteellisen kokematon yrittäjänä. Tällä hetkellä hän on osakkaana myös jyväskyläläisessä Apex Invest Oy:ssä, joka on mukana kiinteistöbisneksessä.

Jonne Halttunen on sen sijaan kokenut yrittäjä. Halttusen yritys Hydromachin Oy on takonut tasaisesti tulosta viime vuosina. Vuonna 2021 Halttunen valittiin Muuramen vuoden nuoreksi yrittäjäksi. Hän toimii edelleen yrityksen hallituksen puheenjohtajana.

Tänä viikonloppuna Rovanperä tekee myös toisen aluevaltauksen, kun hän osallistuu ensimmäistä kertaa rata-autoilun Porsche Carrera Cup Benelux -sarjan osakilpailuihin Hollannin Zandvoortissa.

Rovanperä ja Halttunen ajavat tänä vuonna vain osan rallin MM-kaudesta. Ensi kaudella heidän on tarkoitus kilpailla jälleen täysi kausi Toyotan tehdastiimissä.

Lue myös nämä