Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen kävivät hakemassa omansa Azerbaidzhanista

Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen saivat myöhään perjantai-iltana kruunun upealle kaudelleen.
Jonne Halttunen, Kalle Rovanperä ja Jari-Matti Latvala
Jonne Halttunen, Kalle Rovanperä ja Jari-Matti Latvala. Kuva: FIA
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rovanperällä ja Halttusella on riittänyt edustustehtäviä viime päivinä. Keskiviikkona he olivat juhlistamassa Suomen itsenäisyyspäivää Presidentinlinnassa ja perjantaiksi suomalaistähdet riensivät Azerbaidzhaniin.

Bakussa järjestettiin perjantai-iltana Kansainvälisen autoliiton FIA:n palkintogaala, jossa myös Rovanperä ja Halttunen saivat pokaalinsa rallin maailmanmestaruudesta.

– Tämä oli kovemman työn takana kuin viime vuonna, toisen perättäisen mestaruutensa ottanut Rovanperä sanoi vastaanotettuaan palkinnon.

– Uudet autot tulivat mukaan viime vuonna, ja silloin MM-taisto oli epätasaisempaa, koska kaikilla oli opittavaa. Tänä vuonna oli enemmän taistelua. Olimme todella tasaisia, mikä oli avainasia tänä vuonna, Rovanperä summasi.

Rovanperän ja Halttusen lisäksi myös Toyotan tallipäällikkö Jari-Matti Latvala pääsi lavalle pokkaamaan pystin japanilaisvalmistajan merkkimestaruudesta rallin MM-sarjassa. Niclas Grönholm kävi puolestaan noutamassa pystin rallicrossin MM-sarjan kolmostilastaan.

Jos upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa videon täältä.

Jos upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa kuvat täältä.

Jos upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa kuvat täältä.

Rovanperän ja Halttusen mestaruushulinat jatkuvat Toyota-tähtien kotipaikkakunnalla Jyväskylässä ensi viikolla. Mestareiden kunniaksi järjestetään kansanjuhla torstai-iltana 14. joulukuuta Lutakonaukiolla.

Lue myös nämä