Juho Koski-Lammi lähellä voittoa Kangasniemellä – ”Positiivisesti olen yllättynyt”

Juho Koski-Lammi. Kuva: Timo Pullikka.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Joulukuussa 18 vuotta täyttänyt ja elämänsä ensimmäistä juniorisarjojen osakilpailua ajanut Juho Koski-Lammi ja kartanlukija Arto Ala-Kokkila sijoittuivat eilen luokkansa kuten myös yleiskilpailun toiseksi Kangasniemi rallissa.

Kangasniemellä saatiin nauttia mahtavasta rallikelistä ja Koski-Lammin veljessarjan nuorimmaisen Honda Civic Type R parkui ja toimi hienosti. Kuudesta erikoiskokeesta kahdelle he kirjasivat itselleen koko kilpailun nopeimmat ajat ja kolmelle erikoiskokeelle luokan pohja-ajat. Marginaaliksi luokan ja yleiskilpailun voittaneeseen Jaakko Tullaan jäi vain 1,3 sekuntia.

– Kisa meni hyvin ja sain pidettyä mukavan ajorytmin päällä koko päivän. Reitti oli todella hienossa kunnossa eikä matkan varrella tullut sen suurempia tilanteita tai virheitä. Positiivisesti olen yllättynyt, että vauhti oli alusta alkaen näinkin hyvää, kertoo Koski-Lammi.

Myös kartanlukija Arto Ala-Kokkila oli tyytyväinen päivän suoritukseen. Toki voittokaan ei ollut kaukana.

– Harmittaahan se, kun eroa Tullaan jäi ainoastaan 1,3 sekuntia, mutta kokonaisuutena päivä meni hyvin kohtalaisen puhtaalla ajolla. Ajoimme koko päivän järkevää ajoa, emmekä lähteneet ottamaan mitään turhia riskejä, summailee Ala-Kokkila.

Lue myös nämä

  • Uusimmat