Jos rallin MM-sarja romahtaa, mitä tekee Ott Tänak? – ”Maksa minulle 30 euroa tunnissa, niin tulen kaivamaan pihaasi”

Ott Tänak
Ott Tänak. Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Moni on tänä keväänä ympäri maailman päässyt etätöiden makuun. Joillekin se voi tietää myös sitä, että aikaa jää enemmän omille harrastuksille ja erilaisille unelmaprojekteille kotona. 

Rallikuskilla homma on pikkuisen erilainen siltä osin, että he elävät jo unelmaansa saaden ajaa maailman upeimpia teitä maailman parhailla ralliautoilla. Puolustava maailmanmestari Ott Tänak antoi harvinaisen radiohaastattelun virolaiselle Sky Plus -aamuohjelmalle. Tänak kertoi, että vaikka kaipuu pikataipaleille on kova, on kotiarki sujunut mukavasti.

– Olen päässyt ajamaan myös autolla, Tänak sanoo jatkaen, että kotona töitä on riittänyt, mutta pahimmat riidat vaimon kanssa on onnistuttu välttämään.

Katso alta kooste viime MM-kauden ulosajoista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,334488″ ap mute ]

 

Aamuohjelman juontaja Alari Kivisaar heitti Tänakille pari varsin pahaa kysymystä. Radiotähti epäilee, että koronapandemia jättää niin rajun jälkensä moottoriurheilumaailmaan, että koko rallin MM-sarjan kohtalo voi olla vaakalaudalla. WRC-karkeloiden ympärillä on kieltämättä vellonut ikäviä huhuja valmistajien kaikkoamisesta juuri hankalan taloustilanteen vuoksi sekä uusien hybridisääntöjen vatuloinnin myötä.

– Nyt taitaa olla vähän juttuaiheista pulaa. Ihmiset vain istuvat kotona ja keksivät tarinoita, Tänak kuittasi

Kivisaar halusi kuitenkin tietää, mitä Tänak tekisi, jos ralliura loppuisi yhtäkkiä syystä tai toisesta.

– Minulla on sellainen Avanti-traktori kotona. Maksa minulle 30 euroa tunnissa , niin tulen kaivamaan pihaasi, Tänak velmuili.

Kovista rattimiehen taidoistaan huolimatta Tänak kuitenkin tyrmäsi ajatuksen ryhtyä taksikuskiksi.

– Olisin todella surkea taksikuski. Jos Martin (kartanlukija Järveoja) lähtisi autosta, niin minulla ei olisi mitään käryä, minne pitäisi ajaa, virolaistähti naureskeli.

Lähde: Sky.ee

Lue myös nämä

  • Uusimmat