Jere Kalliokoski viritti ranteet kuntoon Kouvolassa – EM-sarja jatkuu Ranskassa

Jere Kalliokoski. Kuva: G-FORS/McKlein
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin EM-sarja palaa tauolta ja tuhannet hevosvoimat päästetään irti tulevana viikonloppuna Loheacissa. Ranskalaisessa G-Fors teamissa Renaultilla kilpaileva Jere Kalliokoski kävi ajamassa ranteet rennoiksi Kouvolan Rallycross Festivaleilla, tuloksena oli pisteiden valossa parhaan suomalaisen titteli.

– Sain hyvän latingin päälle parista Suomen kisasta. Jalasjärvellä ajoin Mersulla SRC-luokassa ja viime viikonloppuna oli aivan huikea kisa Kouvolassa, jossa ajoin Supercar Skodallani. Tatsi on kunnossa, Kalliokoski toteaa.

Ranskalaistiimille kotikilpailu on tärkeä.

– Olen ajanut Loheacin radalla kahdesti, kerran kilpaa ja viime talvena testiä. Jos sataa, rata on tosi liukas, mutta kuivalla se on ihan makea ajaa. Tiimi on painottanut, että tämä kotikisa on tietenkin tosi tärkeä. Koitetaan tarjota heille parasta osaamista.

Al-Härmän edustajalla kausi ei ole mennyt ihan odotusten mukaisesti, vaikka vauhti radalla on riittänyt. Edellisessä kilpailussa Ruotsin Höljesissä Kalliokoski taisteli sekä kilpakumppanien että autonsa kanssa.

– Onhan tässä ollut kaikkea, mutta tavoite on taas semifinaalipaikassa. Kunhan ei mene kuten Höljesissä, missä oli vähän liekkejä ja lopulta ratti kädessä, niin eiköhän se hyvin mene, Kalliokoski päättää.

Lue myös nämä