Jari-Matti Latvalan pitkä piina ohi

Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila
Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jari-Matti Latvalan viime kausi päättyi pettymykseen, mutta vuoteen 2018 Toyotan suomalaistähti sai hyvän startin.

Latvalalle ja kartanlukija Miikka Anttilalle jäi äärimmäisen karvas maku viime marraskuussa ajetusta Australian MM-rallista, jossa parivaljakko menetti kakkossijan viimeisellä erikoiskokeella sattuneen ulosajon vuoksi. Latvala pystyi viimein sunnuntaina jättämään ajovirheensä taakseen, kun hän ajoi kolmanneksi Monte Carlon MM-rallissa.

– Olimme viimeksi Miikkan kanssa palkintokorokkeella kuusi kuukautta sitten Sardiniassa. Australiassa tähtäsin podiumille, mutta meidän osalta kausi päättyi paskamaiseen fiilikseen. Sitten meidän piti odottaa kaksi kuukautta seuraava rallia – se ei ole mukava tunne, Latvala kertasi Monte Carlon MM-rallin jälkeen.

– Mutta nyt se on poissa mielestäni, se tapahtui kauan sitten. Tämän rallin Power Stagen jälkeen en edes muistanut, miten minun pitää mennä palkintokorokkeelle, Latvala letkautti.

Latvala sai täksi kaudeksi uuden kirittäjän Toyotalle, kun talli pestasi Ott Tänakin Juho Hännisen tilalle. Tänak oli Monte Carlossa paras Toyota-kuljettaja sijoituttuaan toiseksi.

– Ottin ja Martinin (Järveoja) liittyminen talliin on ollut piristysruiske koko tiimille. He ovat tuoneet mukanaan erittäin hyvää tietoa M-Sportilta. Olen erittäin tyytyväinen, että olemme pystyneet parantamaan autoamme, Latvala sanoi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat