Jari-Matti Latvala ja Juho Hänninen jälleen viivalla – osallistuvat SM-ralliin

Jari-Matti Latvala ja Juho Hänninen nautiskelivat Peurunkarallissa
Jari-Matti Latvala ja Juho Hänninen. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan WRC-kuski Jari-Matti Latvala sekä entinen huippukuski Juho Hänninen yhdistävät jälleen voimansa. Latvala ajaa ja Hänninen lukee nuotteja, kun kaksikko osallistuu syyskuun lopussa Varsinais-Suomessa ajettavaan TeijoTalot-ralliin.

Kyseessä on kauden viimeinen SM-ralli, joka kaasutellaan Salon ja Turun ympäristössä 28. – 29. syyskuuta. Latvalan ja Hännisen kilpurina toimii tuttuun tapaan Toyota Celica 2000 GT, jolla kaksikko on kisannut tänä vuonna jo Autopirtti- sekä Pohjanmaa-rallissa. Vastaavanlaista autoa Toyota Team Europe käytti rallin MM-sarjassa vuosina 1988-1991.

– Mikäs olisikaan hienompi tapa viettää kavereiden kanssa aikaa, kuin ajaa rallia nautiskellen maailman parhailla sorateillä, sanoo Latvala.

Latvala ja Hänninen ovat TeijoTalot-rallissa mukana luokassa 14, jossa on mukana suomalaistähtien mukaan vain yksi muu kilpailijapari.

AKK:n Kiti-järjestelmän mukaan TeijoTalot-ralliin on ilmoittautunut yhteensä 100 kilpailijaparia. Mukana on myös kansainvälistä väriä, kun R5-luokan Skodalla ajava venäläinen Nikolai Grjazin sekä Fordia ohjastava Gregori Berezkin.

Berezkinin kartturina toimii takavuosina hurjistaa kaadoistaan tunnettu Jevgeni Novikov.

Lue myös nämä