Jari Huttunen sai kaluston Ruotsin MM-ralliin – ”Loppukauden osalta neuvottelut kesken”

Jari Huttunen
Jari Huttunen. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jari Huttunen on ilmoittautunut mukaan helmikuun puolivälissä ajettavaan Ruotsin MM-ralliin.

Huttunen kilpaili viime kaudella Hyundain kehitysohjelman kuljettajana rallin MM-sarjan WRC2-luokassa. Huttunen ja hänen taustajoukkonsa ovat yrittäneet neuvotella jatkosta Hyundain kanssa, mutta ainakaan toistaiseksi tallilta ei ole tullut jatkosopimusta.

Ruotsin ralliin Huttunen lähtee suomalaistiimi Printsportin Skoda Fabia R5 -autolla. Kesällä 2017 hän ajoi kaksi kilpailua Printsportin Skodalla ja voitti WRC2-luokan Suomen MM-rallissa.

– Hienoa päästä ajamaan ja odotan kisaa jo innolla. Loppukauden osalta neuvottelut ovat vielä kesken, mutta Ruotsissa ajamme Skodalla, Huttunen kertoi Twitterissä.

Huttunen kertoi hiljattain Rallit.fille, että kulisseissa tehdään kovasti töitä, jotta hänelle löytyisi ajopaikka täksi vuodeksi.

– Hyundain kuvio on vielä vähän kysymysmerkki, että miten siinä käy.  Jotain varasuunnitelmia on. Fakta on kuitenkin se, että jos Hyundain homma ei onnistu, niin siitä tulee paljon vaikeampaa. Ainakin on aika turha ihan koko kaudesta haaveilla, Huttunen myönsi.

Huttunen ja kartanlukija Antti Linnaketo saavat vastaansa kovia kuskeja Ruotsin rallin WRC2-luokassa. Kilpailuun on ilmoittautunut muun muassa venäläislupaus Nikolai Grjazin, viime vuonna Ruotsissa luokkavoiton ottanut Takamoto Katsuta, norjalaiset Henning Solberg ja Ole Christian Veiby sekä suomalaiset Eerik Pietarinen ja Emil Lindholm.

Lopullista osallistujalistaa ei ole vielä julkistettu. Todennäköisesti mukana on myös Skodan tehdastiimin kuljettaja Kalle Rovanperä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat