IL: Esapekka Lappi tyrmäsi kohu-uutisen, kommentoi myös Jari-Matti Latvalan yllätystä – ”Kyllä se hävettäisi”

Jari-Matti Latvalan paluu MM-rallipikataipaleille oli mukava piristysruiske alamaissa viruvalle sarjalle.
Esapekka Lappi
Esapekka Lappi. Kuva: Dufour Fabien/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Latvala ei ole ajanut kilpaa MM-rallissa yli neljään vuoteen, joten todennäköisesti toiveet palkintosijasta voivat olla liian hurjia. Myös mies itse kertoi, että päätarkoitus on pitää hauskaa ja saada kokemus uuden sukupolven Rally1-autoista.

Hyundain WRC-tallissa tätä nykyä ajava Esapekka Lappi kommentoi maanantain ralliuutista Iltalehdelle. Lappi toivoo, ettei Latvala yllä liian hurjaan vauhtiin Keski-Suomen sorateillä.

– Kyllä se hävettäisi (jos Latvala voittaisi) myös muita. Se olisi vähän sama kuin Sébastien Ogierin kanssa. Hän ajelee silloin tällöin ja aina pistää pataan. Jari-Matin tilanne on tietenkin pahempi, kun hän on ollut ajamatta kauemmin. Sen ykkössijan ei pitäisi olla mahdollista, mutta eihän sitä tässä vaiheessa voi tietää, Lappi kertoo lehden verkkosivuilla.

Samalla Lappi kuittasi viime viikon ison ralliuutisen, jonka laittoi ilmoille lajiin erikoistunut Dirtfish-sivusto. Rallisaitin mukaan Lappi ja Toyotan Kalle Rovanperä osallistuisivat viikko ennen Suomen MM-rallia Tampereen seudulla ajettavaan HYAcenter-ralliin.

– En ole menossa. Se oli uutisankka tai sitten minulle on unohdettu kertoa suhteellisen iso asia, Lappi kuittaa Iltalehdelle.

Katso alapuolelta viime kesän Suomen MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat