Hyundain WRC-tallin pomo järjesti kriisikokouksen – ”Minä olen joskus heikoin lenkki”

Andrea Adamo
Andrea Adamo. Kuva: Helena El Mokni/ Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitallin pomo Andrea Adamo on kutsunut tiiminsä koolle kriisipalaveriin vaisusti sujuneen Meksikon MM-rallin vuoksi. 

Korealaisvalmistaja otti toisessa kisassa putkeen pahasti tukkaansa Tommi Mäkisen johtamalta Toyotalta. Sekä Dani Sordo että Thierry Neuville keskeyttivät tekniseen vikaan. Pientä lohtua toi Ott Tänakin toinen sija.

Adamo paukautti varsin lyhyen ja ytimekkään vastauksen, kun DirtFish-sivusto kysäisi, miten Meksikon ralla voisi summata.

– Paskaa, Adamo tykitti.

Sordon keskeytyksen syynä oli putken irtoaminen jäähdyttimestä, mikä aiheutti moottorin ylikuumenemisen. Neuvillen keskeytyksen syynä oli puolestaan sähkövika.

– Me teimme tässä rallissa virheitä, joita ei olisi saanut tapahtua. Minun pitää ymmärtää, miksi niin kävi. Järjestin tälle viikolle kokouksen, jotta voin ymmärtää asian ja sitten varmistaa, ettei näin käy uudestaan, Adamo sanoo.

Katso alapuolelta parhaat palat Meksikon MM-rallista. Juttu jatkuu videon jälkeen. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,332372″ ap mute ]

 

Toivottavasti Adamo on järjestänyt virtuaalisen kokouksen, sillä tällä hetkellä Euroopassa kasvotusten ei isoja kokouksia suositella järjestettäväksi. Joka tapauksessa Adamo kuitenkin huomauttaa, ettei kyseessä ole maailman loppu. Italialainen ottaa epäonnistumisen omaan piikkiinsä.

– Olemme nähneet pahempiakin asioita elämässä. Näissä tilanteissa pitää vain analysoida tapahtunut ja tutkia, missä virhe ovat sattuneet. Ehkä en itse antanut työntekijöille mahdollisuutta työskennellä hyvin tai en organisoinut asioita oikein, Adamo pohtii.

– Hyundai Motorsportia ei ole rakentaneet tyhmät, vaan hyvin älykkäät ihmiset. Minä olen joskus se heikoin lenkki tai ainakin vähiten älykäs. Ehkä minun pitää antaa työntekijöideni organisoida itse asiat paremmin. Minä olen tallin johtaja. Jos tiimi tekee virheitä, niin minä olen vastuussa, Adamo jatkaa.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat