Hyundain norjalaistähti povaa: Voittomahdollisuuteni ovat säästä kiinni

Andreas Mikkelsen
Mikkelsen allekirjoitti kahden vuoden sopimuksen Hyundain kanssa.. Kuva: Hyundai Motorsport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitalli on tällä viikolla testannut autoaan ensi viikon Walesin MM-rallia varten. Korealaisvalmistajan riveihin hiljattain siirtynyt norjalaiskuski Andreas Mikkelsen pääsee ensi viikon kilpailussa ajamaan ensimmäistä kertaa itse säätämällään autolla. 

Katalonian ralliin Mikkelsen ei ennättänyt testata, vaan lähti kisaan tallikaverin säädöillä. Kahden vuoden sopimuksen Hyundain kanssa tehnyt Mikkelsen uskoo yltävänsä kärkitaistoon, jos sääolosuhteet ovat hänelle edulliset.

– Espanjassa jouduin käyttämään Haydenin (Paddon) säätöjä. Näitä testejä olenkin odottanut pitkään. Sää oli tosin testeissä parempi kuin mitä se todennäköisesti tulee olemaan kilpailussaa Walesissa on tärkeää, että auto on hyvä ajettava ja mielestäni pääsimme siihen, Mikkelsen toteaa Motorsport News -sivustolla.

– Minun voittomahdollisuuteni ovat säästä kiinni. Jos on tosi märkää, niin silloin pitoa on käytännössä vain kärkiautoilla. Jos on kuivaa, niin silloin haluan taistella kärkisijoista. Haluan olla nopea ja näyttää potentiaalini. Samalla minun on kuitenkin tärkeää valmistautua ja saada kokemusta tästä autosta ensi vuotta varten, norjalainen jatkaa.

Mikkelsen sai ajaa puhtaan testipäivän, mutta tallikaveri Thierry Neuvillella oli enemmän stressiä. Motorsport News -sivuston mukaan Neuville joutui vaihtamaan kahdesti vaihdelaatikkoa ja myös hydrauliikkapuolella oli ongelmia.

Lähde: Motorsport News

 

Lue myös nämä