Hyundai testaa ensi kauden hybridikilpuriaan Italiassa – belgialaistähti aloitti urakan (video)

Thierry Neuville
Thierry Neuville testasi sunnuntaina Hyundain ensi kauden kilpuria. Kuvakaappaus videolta.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain WRC-talli on testannut pitkästä aikaa ensi kauden i20 N Rally1 -kilpuriaan, kun tiimi aloitti testiurakan Italiassa viikonloppuna. 

Sunnuntaina testivuorossa oli Katalonian MM-rallissa viikko sitten voittoa juhlinut belgialaiskuski Thierry Neuville. Testitie oli kapeaa italialaista asvalttibaanaa. Syksy on myös Italiassa jo pitkällä, jonka myötä tiellä oli paljon lehtiä ja muuta likaa.

Katso alapuolelta Neuvillen tyylinäyte i20 N Rally1 hybridin ratissa. Videon on koostanut Youtubeen Rourebel 2.0. 

 

Hyundain tiimi on ainakin julkisuuteen levinneiden videoiden perusteella testannut vielä huomattavasti vähemmän ensi kauden hybridikilpuriaan kuin kilpailijatallit M-Sport Ford ja Toyota. Tällä hetkellä brittitalli M-Sport lienee kaikkein pisimmällä uuden kilpa-auton kehitystyössä.

Maanantaina Hyundain testejä jatkanee virolaiskuski Ott Tänak, joka julkaisi sunnuntai-iltana Instagramin tarinaosiossa kuvan lentokoneesta.

– Kaunis italialainen auringonlasku, Tänak kirjoitti kuvan kylkeen.

Neuvillen ja Tänakin lisäksi Hyundain tehdastiimissä ensi vuonna ajavat kokenut espanjalainen Dani Sordo sekä nuori Oliver Solberg. Ruotsin lipun alla kisaava Solberg sekä Sordo jakavat kolmatta i20 N Rally1 -autoa.

Rallin MM-sarjan kauden 2021 viimeinen osakilpailu ajetaan vajaan kuukauden kuluttua Monzassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat