Hyundai-tähti avautuu: Tämä on ollut elämäni vaikein vuosi

Hayden Paddon
Hayden Paddon. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain tehdastiimin rallikuljettaja Hayden Paddon myöntää, ettei tämä vuosi ole sujunut hänen osaltaan valoisissa merkeissä.

Tämän kauden kymmenessä osakilpailussa uusiseelantilaiselle on tullut neljä keskeytystä ja vain yksi palkintokorokepaikka. Paddon on MM-pistetaulukossa yhdeksäntenä selvästi jäljessä tallitovereitaan Thierry Neuvillea ja Dani Sordoa.

Paddonin kausi sai erittäin murheellisen alun Monte Carlon MM-rallissa tammikuussa. Paddon ajoi liukkaalla iltaerikoiskokeella päin kiviseinämää, ja vaarallisessa paikassa kisaa seurannut katsoja jäi auton alle. Katsoja kuoli onnettomuudessa saamiinsa vammoihin.

Paddon kertoi uusiseelantilaiselle RadioLIVE-kanavalle, että Monte Carlo -rallin tapahtumat vaikuttivat häneen syvästi.

– Minun täytyy myöntää, että tämä on ollut erittäin vaikeaa, kun ottaa huomioon tämän vuoden tapahtumat. On vaikeaa laittaa näitä asioita sellaiseen perspektiiviin, että ihmiset voisivat ymmärtää. Tämä on ollut kulissien takana, tässä tallissa ja myös henkilökohtaisesti elämäni vaikein vuosi, Paddon totesi.

– Vuosi alkoi huonosti Monte Carlossa, ja se vaikutti henkisesti kauden kahden ensimmäisen kuukauden ajan. Sen lisäksi minuun ovat vaikuttaneet muutamat kotiasiat, kartanlukijan vaihtuminen sekä pari asia tiimin sisällä.

Paddon uskoo, että hän pystyy kääntämään kurssin kohti tyynempiä vesiä.

– Kun saamme asiat kuntoon, voimme olla jälleen mukana kärkikamppailussa ja taistelemassa mestaruudesta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat