Hyundai-pomo kotikisasta: Haluamme palata taas huipulle

Michel Nandan
Hyundai-pomo Michel Nandan. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jos oli Toyotalle Suomen MM-ralli todellinen kotikisa, niin samaa voidaan sanoa Hyundaista tulevan Saksan osakilpailun suhteen. Tiimin päämaja nimittäin sijaitsee Alzenaussa lähellä Frankfurtia.

Alzenausta on vain reilun parin sadan kilometrin matka Saksan MM-rallin isäntäkaupunkiin Trieriin. Hyundai hakeekin kotikisasta jälleen menestystä vaikean Suomen rallin jälkeen.

– Saksan ralli on yksi kauden kohokohdista Hyundai Motorsportille. Se on meidän kotikisa ja mahdollisuus tuoda WRC-karavaani lähemmäksi kaikkia niitä ihmisiä, jotka työskentelevät tehtaallamme Alzenaussa, tallipomo Michel Nandan sanoo.

– Palaamme taas asvaltille pitkän, ja meidän kannalta melko positiivisen, sorarupeaman jälkeen. Suomen kisa oli meille vaikea, mutta odotamme, että palaamme taas huipulle Saksassa, jossa saimme ensimmäisen voittomme vuonna 2014, Nandan jatkaa.

Hyundai-pomo kuitenkin korostaa, että tämän kauden MM-sarjassa taistelu on tiukkaa.

– Me emme tietenkään automaattisesti oleta, että voimme toistaa viime vuosien menestyksemme täällä. Se on kuitenkin tavoitteemme. MM-sarjan johtajan Thierryn (Neuvillen) johdolla haemme vahvaa tulosta koko tiimillä, Nandan summaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat