Hyundai-pomo hehkutti tallin kautta aikain parasta tulosta

Michel Nandan
Hyundai-pomo Michel Nandan. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitalli saavutti kautta aikain parhaan tuloksensa sunnuntaina päättyneessä Puolan MM-rallissa. Thierry Neuville ja Hayden Paddon ottivat tiimille kaksoisvoiton ja menestystä täydensi Dani Sordo neljännellä sijallaan.

Tallipomo Michel Nandan oli luonnollisesti onnesta soikeana, kun neljän joukossa oli kolme korealaismerkin autoa.

– Tämä on todella tärkeä tulos tallille erityisesti valmistajien MM-sarjan kannalta. Se myös näyttää meille sen, mihin asti voimme päästä, kun olemme oikein iskussa. Kaikki tekivät hienoa työtä viikonloppuna ja tämä tulos on palkinto kaikille työntekijöillemme Alzenaussa, Nandan väritteli.

Haluan onnitella Thierryä ja Nicolasia heidän kauden kolmannesta voitostaan. Onnittelut myös Haydenille ja Sebille heidän ensimmäisestä yhteisestä podium-sijoituksesta.

Nandan toki myönsi, että Hyundain menestystä siivitti muun muassa Ott Tänakin ulosajo rallin viime metreillä. Virolaisen epäonnen myötä Paddon nousi tulosliuskalla toiseksi.

– Tottakai olemme erittäin pahoillamme Ottin puolesta, varsinkin kun taistelu oli aika eeppinen. Täytyy kuitenkin sanoa, että WRC on sarjana tätä nykyä huippuiskussa ja kilpailun taso on korkea. Olemme etuoikeutettuja, että saamme olla leikissä mukana, Nandan summasi.

Hyundain menestys Puolassa tiivisti taistelua valmistajien MM-sarjan kärjessä. Ford johtaa 259 pisteellä. Hyundai on perässä 22 pistettä. Toyota on kolmantena, mutta yli sata pistettä Fordia perässä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat