Hayden Paddon juhli kakkostilaansa: Olo on helpottunut!

Hayden Paddon
Hyundai juhli kaksoisvoittoa Puolassa. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain uusiseelantilaiskuski Hayden Paddon saavutti kartturinsa Seb Marshallin kanssa ensimmäisen palkintokorokesijansa Puolassa viikonloppuna. Kaksikko oli lopputuloksissa komeasti toinen. Kartturi Marshallille podium-sijoitus oli vasta uran ensimmäinen.

– En pysty sanomaan, miten helpottunut olen tuloksesta. Se tuntuu kuin voitolta vaikean kauden jälkeen. Meillä on ollut tosi vaikeita hetkiä, joten tuntuu fantastiselta, Paddon totesi kisan jälkeen.

– Tuntuu kuin paljon painoa olisi tippunut harteilta. Me olimme jo valmistautuneet kolmossijaan, mutta Ottin epäonnen myötä tulimme toiseksi. Se on tietenkin bonus meille. Meidän pitää yhä löytää vauhtia, jotta olemme ihan kärkijätkien vauhdissa.

Myös Dani Sordo ylsi Hyundaillaan oivaan sijoitukseen oltuaan neljäs. Kyseessä oli kauden viides top4 sijoitus espanjalaiselle.

– Viikonloppu oli vaikea hankalissa olosuhteissa, mutta kaiken kaikkiaan homma kääntyi positiivisen puolelle. Neljäs sija ei ole huono, mutta pyrin aina parempaan ja haluan podiumille joka kisassa, Sordo summasi.

 

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat