Hyundai Motorsportin iso pomo vaihtuu, WRC-talli edelleen vailla päällikköä

Hyundai Motorsportin uusi presidentti on korealainen Sean Kim.
Hyundai Alzenau
Hyundai Motorsportin Alzenaun päämajassa iso pomo vaihtuu. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kim korvaa tehtävässä Scott Nohin, joka ehti toimia tehtävässään usean vuoden ajan. Hyundain tiedotteen mukaan kyseessä on normaali ylimmän johdon työkiertoon kuuluva vaihdos.

Noh palaa takaisin Koreaan, jossa hän ottaa haltuun uuden pestin johtotehtävissä. Kim on puolestaan jatkossa ylin päällikkö Hyundai Motorsportin Alzenaun tehtaalla Saksassa. Hyundai kilpailee rallin MM-sarjan lisäksi ETCR-sarjassa (eTouring Car World Cup) ja tiimillä on rallissa myös oma asiakaspuolen ohjelmansa.

– Otan presidentin roolin Hyundai Motorsportilla innokkaasti vastaan Scottilta ja haluan jätkää hänen menestyksekästä työtään. Olin mukana tässä projektissa jo 2014, kun WRC-automme tehtiin ja olen saanut katsoa, miten yhtiö on vahvistunut vuosi vuodelta, uusi presidentti Kim toteaa.

– Tämä on ollut minulle hieno mahdollisuus ja kokemus. Olen saanut työskennellä vahvan tiimin kanssa ja jakaa heidän kanssa hienoja asioita. On ollut kunnia johtaa tätä porukkaa, jonka kanssa olemme voittaneet kaksi valmistajien MM-titteliä rallissa. Nyt suuntaan takaisin Koreaan suunniteltuna vaihdoksena. Aloitan uudessa haasteessa hienot muistot mielessäni Alzenausta, väistyvä pomo Noh puolestaan sanoo.

Hyundai Motorsportin uusi presidentti Sean Kim.

Hyundain rallitallilla ei edelleenkään ole varsinaista tallipäällikköä. Väliaikaisesti roolia hoitaa ranskalainen Julien Moncet.

Katso alapuolelta Ruotsin MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat