Ford-tähdeltä jää seuraavakin MM-ralli väliin? ”Olemme spesialistien käsissä”

Elfyn Evans
Elfyn Evans. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin kuljettaja Elfyn Evans saattaa joutua seuraamaan sivusta myös kahden viikon kuluttua ajettavan Turkin MM-rallin.

Evans on kärsinyt selkävaivoista heinäkuun puolivälissä ajetusta Estonia-rallista saakka. Walesilaiskuljettaja loukkaantui hypyn alastulossa.

Evans joutui jättämään väliin Suomen MM-rallin, eikä hän saanut lupaa kilpailla viime viikonloppuna ajetussa Saksan MM-rallissakaan. Evans on ilmoitettu Turkin rankkaan sorakilpailuun, mutta mahdollista on, että hän joutuu seuraamaan sivusta myös Marmariksen ympäristössä järjestettävän rallin.

– Tähtäämme siihen (Turkin MM-ralliin), mutta olemme edelleen spesialistien käsissä. Teemme töitä niin kovaa kuin pystymme, joten katsotaan, mitä tapahtuu, Evans kertoi Saksan rallin yhteydessä Motorsport News -lehdelle.

Turkin jälkeen seuraava osakilpailu ajetaan Walesissa lokakuun alussa. Evans ei haluaisi missata kotikilpailuaan mistään hinnasta.

– En halua olla sivussa yhdestäkään MM-rallista, mutta en etenkään Walesista. Nyt on vielä puheita siitä, että ralli saattaa siirtyä Pohjois-Irlantiin (ensi vuonna). Se on kotirallini ja haluan olla siellä.

Katso alta kooste Saksan MM-rallista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,277705″ ap mute ]

 

Evans luottaa vakaasti siihen, että hänet nähdään Ford Fiesta WRC -auton ratissa vielä tämän kauden aikana.

– Asiat menevät oikeaan suuntaan. Hyvällä hoidolla minun pitäisi olla kunnossa melko nopeasti.

Evansin mukaan hänellä ei ole enää paljon kipuja selässään. Henkistä kipua on ollut sitäkin enemmän, kun hän on seurannut katsojana kilpakumppaneidensa vääntöä erikoiskokeilla.

– Se on helvetin turhauttavaa, rehellisesti sanottuna. Varsinkin Suomen MM-rallin seuraaminen teki kipeää, Evans myönsi.

Gus Greensmith tuurasi Evansia Suomen ja Saksan osakilpailuissa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat