Kiviniemi ja Pynnönen TGS-tiimin kalustolla SM-ralliin – ”Täytyy ajaa todella kovaa”

Kristian Kiviniemi
Kristian Kiviniemi. Kuva: Hannu Rainamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toni Gardemeisterin TGS Worldwide -tiimi on hionut Skoda Fabia R5 -autonsa valmiiksi rallin SM-sarjan kahta viimeistä osakilpailua varten. Kauden viimeistä edellinen osakilpailu ajetaan lauantaina Laitilan ympäristössä.

Neljäntenä SM1-luokan pisteissä oleva Kristian Kiviniemi haki tuoretta tuntumaa autoonsa keskiviikkona. Vauhti tuntui löytyneen helposti, vaikka edellisestä osakilpailusta olikin jo vierähtänyt yli kaksi kuukautta. Ville Pynnönen nähdään TGS-tiimin toisen auton ratissa Laitilassa.

– Oltiin ajamassa Mäntyharjulla, tosi vauhdikkaalla tiellä. Testit sujuivat hyvin, ja pitkän tauon jälkeen oli hienoa päästä ajamaan sellaisella tiellä Skodan ratissa, Kiviniemi kertoi.

Kivikovassa sarjassa huipputulokset ovat kiven alla. Rattia puristamalla paras tulos harvoin kuitenkaan tulee, ja sen tietää myös 27-vuotias parkanolainen, joka ajaa ensimmäistä täyttä kauttaan Skodan R5-autolla.

– Viikonloppuun lähdetään rennolla fiiliksellä ja koetetaan saavuttaa ehjä kisa ja sitä kautta myös hyvä tulos. Sen tietää, että taas täytyy ajaa todella kovaa hyvän sijoituksen saavuttamiseksi, tällä kaudella kaksi luokan kolmossijaa ajanut Kiviniemi summaa.

Kahdeksan erikoiskokeen urakkaan startataan Laitilan torilta lauantaina kello 10.01.

Lue myös nämä