Esapekka Lappi kuittasi lyhyesti siirtohuhut

Esapekka Lappi
Esapekka Lappi. Kuva: Aki Hietavala
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan Esapekka Lappi on ajanut kuluneella kaudella kaksi kertaa palkintokorokkeelle. Edellinen Turkin MM-ralli päättyi ulosajoon, mutta viikonvaihteessa ajettavaan Walesin kisaan pieksämäkeläinen lähtee kovin odotuksin.

– Ihan mukavat ovat mietteet. Tiet ovat ainakin huomattavasti tasaisempia kuin Turkissa. Fiilis on hyvä ja tuntuu, että tehtiin hyvät nuotit. Perjantai vaikuttaa tosi haastavalta päivältä. Siellä on tosi kapeaa ja teknistä tietä, eikä sellaista täällä vissiin ole kovin usein ollut, Lappi totesi rallin aattona Rallit.fille.

– Lauantai on aika normaalia Walesin rallia ja sunnuntaina on jopa asvalttia luvassa. Saa nähdä, miten paljon sataa. Se vaikuttaa paljon olosuhteisiin. Tämän hetken tieto meillä on, että perjantaina sataa koko päivän ja lauantaina puoleen päivään asti. Sitten erikoiskokeet muuttuvat aika mutaisiksi. Nuotituksessa oli vain pari kohtaa vain, missä oli mutaa.

Lappia viedään sopimushuhuissa ensi kaudeksi Citroenin puikkoihin. Ensi vuoden tallikuvioista mies oli vaitonainen.

– Niin… Ei mulla ole mitään kommentoitavaa. Niistä asioista tiedottaa sitten joku muu, kun on sen aika, Lappi kuittasi.

– Jokainen moottoriurheilua seuraava tietää, että kuskit eivät vastaa näihin kysymyksiin. Nyt pitää vain odottaa, kunnes tiimi tiedottaa jotain.

Walesin MM-ralli starttaa torstai-iltana alkavalla Tir Princen yleisöerikoiskokeella.

Lue myös nämä