EM-voitosta taistelleen Juuso Nordgrenin rallille karmea loppu – kolari katsojan auton kanssa

Juuso Nordgren ja Tapio Suominen
Juuso Nordgren ja Tapio Suominen. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Skodan tehdastallin suomalaiskuskin Juuso Nordgrenin ja kartanlukija Tapio Suomisen Kyproksen EM-ralli päättyi sunnuntaina katkerasti. Suomalaisparivaljakko joutui keskeyttämään rallin, kun Fabia R5 kolaroi katsojan auton kanssa.

– Kyproksen EM-rallin erikoiskoe numero 10 on keskeytetty onnettomuuden takia, jossa oli mukana katsojan auto. Loukkaantuneita tapahtumassa ei ollut, mutta asiasta tehdään tutkinta, EM-rallin verkkosivuilla tiedotettiin sunnuntai-iltana.

Nordgren johti EM-rallia vielä kahdeksan erikoiskokeen jälkeen, mutta menetti yhdeksännellä ek:lla liki minuutin ajettuaan ulos.

– Todella  tyhmä virhe se oli. Olen pahoillani koko tiimin puolesta. Minulla ei ole mitään selitystä. Ensimmäinen mutka oli todella liukas ja se meni leveäksi. Se oli ihan amatöörivirhe kylmillä renkalla. Yritämme vielä jatkaa, Nordgren kommentoi ERC:n ralliradiolle.

 

https://twitter.com/FIAERC/status/1008273610673401856

Ulosajonsa jälkeen Nordgren ja Suominen pääsivät siis vielä jatkamaan kisaa, mutta outo kolarointi katsojan auton kanssa päätti rallin lopullisesti.

Rallin EM-sarja jatkuu heinäkuun 20. – 22. päivä ajettavalla Rally di Roma Capitale -kisalla.

Lue myös nämä

  • Uusimmat