Edesmenneen Ken Blockin vaimo ja tytär tekevät paluun erikoiskokeille

Tammikuussa traagisesti menehtyneen Ken Blockin vaimo Lucy ja tytär Lia palaavat rallipikataipaleille ensi kuussa.
Ken Block
Ken Block. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Lucy ja Lia Block kilpailevat Yhdysvaltojan ARA-rallisarjaan kuuluvassa 100 Acre Wood -rallissa. Moottorikelkkaonnettomuudessa menehtynyt Ken Block voitti kyseisen rallin seitsemän kertaa, joten kisalla on erityinen merkitys perheessä.

Lucy Block ajaa rallin Ford Fiesta Rally3 -autolla ja 16-vuotias Lia-tytär puolestaan vaihtaa Fiesta R2T -autosta takavetoiseen Subaru BRZ -kilpuriin.

– Olemme hyvin tyytyväisiä, että voimme vahvistaa Lucyn ja Lian osallistumisen ensi kuun 100 Acre Wood -ralliin. Kuten kaikki tietävät, Ken on voittanut rallin seitsemän kertaa, joten sillä on suuri merkitys meille kaikille, Blockin perheen ystävä ja tiimimanageri Derek Dauncey sanoo Dirtfishille.

– Rallilla oli merkittävä rooli Kenin elämässä ja se palo on levinnyt nyt koko perheeseen. Tarkoituksemme on ajaa kaikki jäljellä olevat ARA-rallisarjan kilpailut. Odotamme innolla, että pääsemme tapaamaan ihmisiä, jotka tekevät töitä rallin parissa.

Ken Blockin tytär Lia Block ajoi jo viime vuonna kuusi kisaa ARA-rallisarjassa. Lucy Block aloitti ralliharrastuksensa edesmenneen miehensä vanavedessä jo vuonna 2009. Naisen vyöltä löytyy noin 30 starttia.

Ken Blockin kartturina toiminut Alex Gelsomino lukee tällä kaudella nuottia Lucy Blockille. Lia Blockin kartturiksi täksi vuodeksi on puolestaan kiinnittetty Rhianon Gelsomino.

Katso alapuolelta Ruotsin MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat