Draamaa heti kättelyssä – SM-kullassa kiinni ollut Lindholm ajoi ulos

Emil Lindholm
Emil Lindholm ajoi ulos Lempäälän SM-rallissa. Kuva: Hannuphoto/Hannu Rainamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

SM3-luokan pistejohdossa ajava Peugeotin Emil Lindholm ja Tomi Tuomista työesteen takia tuuraava Mikael Korhonen joutuivat keskeyttämään ralli SM-sarjan finaaliosakilpailun ensimmäisen kilpailupäivän ulosajoon.

Lindholm kaatoi autonsa rallin toisella 13,36 km mittaisella Latomaan erikoiskokeella ja joutui keskeyttämään.

– En oikein käsitä, miten kaikki kävi. Ehkä nuottini oli liian ylioptimistinen, kuten Suomen MM-rallin viimeisenä kilpailupäivänäkin se oli. Jännä juttu. Paikassa oli jonkin verran sumua ja en nähnyt mutkaa kunnolla. Joka tapauksessa sain käännettyä auton liian myöhään mutkaan, en päässyt sisälle ja ajauduimme tieltä ulos.

Lindholm toivoo, että auto saadaan illan ja yön aikana vielä ajokuntoon, jotta he pääsivät starttaamaa superralli-säännöllä viimeiseen kilpailupäivään.

– Luulisin, että saamme auton huomiseksi ajokuntoon. Kattopelti ja lokasuoja ovat kasassa. Tarkistamme vielä, että tekniikka on kunnossa. Toivotaan nyt, että tämä kisa ei olisi nyt tässä, Lindholm totesi.

Kauden viimeinen SM-ralli jatkuu huomenna lauantaina klo 9.01 alkaen. Ohjelmassa on seitsemän erikoiskoetta, joiden yhteispituus on 97,22 km. Ensimmäisiä kilpailijoita odotetaan maaliin Lempäälän Real Parkiin klo 18.41 alkaen.

Lue myös nämä

  • Uusimmat