Rally1-debyyttinsä tehnyt rallikuski vihjailee kutkuttavasti tulevaisuudestaan – ”Yksi asia on varma”

Alberto Heller pääsi hyppäämään Rally1-auton rattiin Chilen MM-rallissa.
Alberto Heller.
Alberto Heller. Kuva: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Chileläinen Heller pääsi toteuttamaan yhden suuren unelmansa, kun hän ajoi M-Sportin Ford Puma Rally1 -autoa kotimaansa kamaralla.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Heller kilpaili Rally1-autolla. Aiemmin hän oli ajanut vain Rally2-autoja.

– Tämän auton ajaminen oli ihan uskomatonta. Mutta helppoa se ei ole. Varsinkin kun ajat tuollaisilla teillä, kuten teimme lauantaina ja sunnuntaina (Chilessä), Heller kommentoi rallin MM-sarjan kotisivuilla.

– Tavoitteenani oli vain selvitä ilman ongelmia ja palauttaa auto M-Sportille, kuten he antoivat sen minulle. Ja tein sen, Heller kertasi kotikisansa vaiheita.

Heller vihjailee suoraan, että ajohommia Rally1-autolla voisi olla luvassa vielä lisääkin ensi kaudella.

– WRC:n tulo kotimaahani ja -kaupunkiini oli jotain uskomatonta ja haluamme tehdä tämän uudestaan. Haluamme toistaa tämän täällä Chilessä, mutta ensi kerralla haluamme valmistautua hieman paremmin ja osallistua ennen rallia hieman useampaan kilpailuun, Heller suunnitteli.

Ennen Chilen MM-rallia Heller oli ajanut vain yhden lyhyen testin.

– Kisaamaan tuleminen vain yhden testin jälkeen ei ollut helppoa. Yksi asia on varma: jos tulemme tänne takaisin ja teemme tämän uudestaan, niin se tapahtuu saman tiimin ja samojen kavereiden kanssa. Suhteemme M-Sportin kanssa on todella hyvä, Heller sanoi.

Chilen MM-rallin kohokohdat voit katsoa alta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat