Citroenille kehno tulos Argentiinasta – ”Se ei kerro koko totuutta”

Citroenin rallitallin ympärillä riittää tarinaa. Kuva: Citroen Racing/@World.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin rallitallille Argentiinan MM-ralli oli pettymys. Kris Meeke oli parhaana Citroen-kuskina seitsemäs. Craig Breen keskeytti ulosajon vuoksi ja shekki Khalid Al-Qassimi ajeli vain terveisiä.

Meeke oli kuitenkin parhaimmillaan kisassa toisena, mutta rengasrikko lauantaina pilasi mahdollisuudet hyvään sijoitukseen.

– Ralli oli meille tietenkin huono, jos keskitytään vain lopputulokseen. Se ei kuitenkaan kerro koko totuutta, sillä varsinkin Kris pääsi autollamme kilpailukykyiseen vauhtiin rallissa, joka oli meille viime vuonna todella huono. Myös auton luotettavuus on hyvällä tasolla ja on sitä ollut koko alkukauden ajan, Citroenin tallipomo Pierre Budar muistuttaa.

Citroen C3 WRC sai uusia päivityksiä Argentiinaan. Tallipomon mukaa ne toivat toivottua kehitystä kilpailukykyyn.

– Taka-akselin päivityksellä oli toivottu vaikutus. Varsinkin kuskien luottamus ajettavuuteen parani. Se osoittaa, että olemme valinneet oikean tien auton kehityksen kanssa, Budar toteaa.

– Sunnuntaina kokeilimme uusia säätöjä kisavauhdissa ja niistä on varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Uskon, että tämän rallin ja testien myötä saamme seuraavaan kisaan optimaaliset säädöt.

Lue myös nämä

  • Uusimmat