Citroen-pomo toivoo junnukuskeiltaan lisää riskejä

Yves Matton
Yves Matton toimi aiemmin Citroenin tallipäällikkönä. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin tallipäällikkö Yves Matton on antanut mielenkiintoisia ohjeita kahdelle ”junnukuskilleen” Craig Breenille ja Stephane Lefebvrelle. Matton toivoo, että kaksikko ottaa kauden päätöskisassa ensi viikolla Australiassa enemmän riskejä. 

Kokeneen Kris Meeken odotettiin tällä kaudella tappelevan jopa mestaruudesta, mutta toisin kävi. Breen ja Lefebvre ovat ajaneet tukun kohtuullisia sijoituksia, mutta huippuhetket ovat jääneet puuttumaan.

Breen on yltänyt tällä kaudella peräti kuusi kertaa viidenneksi. Lefebvre on ajanut vain kuusi kisaa, joista paras tulos on viides tila kesäkuun Puolan rallista.

– Junnukuskeilta haluaisin nähdä vähän enemmän vauhtia ja ehkä vähän jopa riskejä Australian rallissa. Sillä tavalla uskon, että meillä on mahdollisuus päättää kausi positiivisella tavalla, Matton pohtii Autosportin verkkosivuilla.

– Krisillä on puolestaan aito mahdollisuus saada siellä jotain aikaiseksi. Tiedämme, että hän on ollut siellä aina nopea. Hän löytää vauhdin senkaltaisilla teillä joka kerta. Hänellä on myös hyvä lähtöpaikka avauspäivänä, joten katsotaan, mitä siitä tulee, Matton jatkaa.

Australian ralli alkaa ensi viikon perjantaina.

Lue myös nämä