Citroen laskee paljon Östbergin varaan – ”Hän vahvistaa ehdottomasti meidän tallia”

Mads Östberg yllättää Ruotsin MM-rallissa? Kuva: Citroen Racing.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Norjalainen rallitähti Mads Östberg pääsee yhden kisan sopimuksella takaisin WRC-auton puikkoihin ensi viikolla Ruotsissa. Östberg vahvistaa Citroenin tiimiä ja on luonnollisesti mahdollisuudesta enemmän kuin innoissaan.

– Ruotsin rallin on tietenkin minulle erityinen tapahtuma ja olen ollut siellä aina nopea. Olenkin tosi onnellinen, että sain mahdollisuuden liittyä tiimiin tähän kisaan. Olen ajanut kaksi talvirallia Norjassa, joten olosuhteet ovat minulle tutut, Östberg sanoo Citroen Racingin tiedotteessa.

– Tänä vuonna lumipenkat ovat isommat, joten tiet ovat todennäköisesti kapeampia ja teknisesti haastavia. Ehkä meillä skandinaaveilla on pieni etu, koska meillä on näistä keleistä enemmän kokemusta, norjalainen miettii.

Citroen-pomo Pierre Budar toivoo Östbergin tuovan tallille ison nipun tärkeitä MM-pisteitä.

– Madsilla on Ruotsista viisi podium-sijoitusta, joten hän ehdottomasti vahvistaa meidän tallia. Varsinkin kun lumella saamme niin rajoitetun määrän kilometrejä vuodessa, että hänen kokemuksensa auttaa meitä varmasti, Budar sanailee.

Östbergin lisäksi Citroenin puikoissa Ruotsissa nähdään Kris Meeke sekä Craig Breen.

– Viime kauden aikana meidän automme kehittyi paljon soralla, joten toivon, että samaa on luvassa myös lumella ja jäällä. Ruotsi on ehdottomasti yksi suosikkikisoistani ja tunnen siellä aina oloni luottavaiseksi, Breen toteaa.

Lue myös nämä