Carlos Sainzille huonoja uutisia rajun tärskyn jälkeen

Carlos Sainz on paljastanut, että hän loukkaantui Dakar-rallin onnettomuudessaan.
Carlos Sainz
Carlos Sainz. Kuva: DPPI/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sainz kaatoi kilpurinsa rajusti Saudi-Arabiassa ajetun Dakar-rallin yhdeksännellä etapilla viime viikolla. Sainzia lähdettiin kuljettamaan helikopterilla onnettomuuspaikalta kohti sairaalaa, mutta 60-vuotias espanjalaiskonkari pyysi kesken lentomatkan, että kopteri kääntyisi takaisin.

Sainz olisi halunnut vielä jatkaa kilpailua, mutta lopulta hän joutui jättämään aavikkoseikkailun kesken.

Sainz kertoi maanantaina, ettei hän selvinnyt tärskystä pelkillä henkisillä kolhuilla.

– Palattuani Dakar-rallista Madridiin selkäkivut jatkuivat pidempään kuin tavallisesti. Sen vuoksi menin jatkotutkimuksiin selvittämään vamman todellisen laajuuden, Sainz kirjoitti Twitterissä.

– Valitettavasti tulokset eivät tuoneet hyviä uutisia, sillä minulta oli murtunut viides ja kuudes rintanikama. Hyvä juttu on se, että molemmat nikamat ovat vakaita. Tästä päivästä lähtien minulle tärkein asia on se, että toivun mahdollisimman nopeasti, rallikonkari lisäsi.

Audi-kuljettaja Sainz aloitti Dakarin hyvin, mutta toisella etapilla hän kohtasi teknisiä murheita, jotka pudottivat hänet kärkikamppailusta. Lopulta Sainz kaatoi autonsa kahdesti kisan aikana: ensin kuudennella etapilla ja toistamiseen yhdeksännellä osuudella, jolle hänen matkansa päättyi lopullisesti.

Sainz on voittanut ikonisen Dakar-rallin kolmesti. Rallin maailmanmestaruuden hän saavutti kahdesti urallaan.

Lue myös nämä

  • Uusimmat