Bouffier hehkuttaa sopimusta – ”Olen jo unissani ajanut lukuisia kilometrejä Fordilla!”

Bryan Bouffier pääsee Fordin rattiin. Kuva: M-Sport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sportin rallitalli vahvisti maanantaina, että ranskalainen Bryan Bouffier ajaa tiimissä kauden avaavan Monte Carlon rallin sekä Korsikan osakilpailun huhtikuussa.

Bouffier on luonnollisesti kahden kisan pestistä enemmän kuin innoissaan.

– Yöt ovat nyt paljon lyhyempiä, kun tiedän, että pääsen ajamaan tällä uskomattomalla autolla. Olen jo unissani ajanut lukuisia kilometrejä Ford Fiesta WRC:llä, Bouffier hehkuttaa tallin tiedotteessa.

– En rehellisesti sanoen uskonut, että pääsen ajamaan edes testiä, joten olen todella innoissani. On aina tosi nautinnollista tehdä töitä Malcolmin (tallipomo Wilson) ja hänen tiiminsä kanssa. Monte ja Korsika ovat kaksi aika erilaista tapahtumaa, mutta ehdottomasti kaksi minun suosikkiani. Ne ovat myös kaksi ”ranskalaista” kisaa, joten on mahtavaa kilpailla kotiyleisön edessä.

Tallipomo Wilson odottaa, että Bouffier voi ajaa tärkeitä tallipisteitä M-Sportille.

– Mitä näihin ralleihin tulee, niin uskon, että Bryanin kokemus on vertaansa vailla. Ne ovat kisakalenterin kaksi erityislaatuisinta kisaa, joten rengasvalinnat monesti ratkaisevat sen, kuka menestyy ja kuka ei. Bryanin tietotaidon avulla uskomme saavamme lisää etua, kun puolustamme mestaruuttamme, Wilson summaa.

Lue myös nämä