Arvuuttelulle loppu: M-Sport Fordin kolmas WRC-kuski Monteen paljastui

Bryan Bouffier
Bryan Bouffier. Kuva: M-Sport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ranskalainen Bryan Bouffier kilpailee M-Sport Ford -tallin kolmannella autolla rallin MM-kauden avaavassa Monte Carlon osakilpailussa tammikuun viimeisenä viikonloppuna.

Maailmanmestari Sebastien Ogier ja Elfyn Evans ajavat Ford Fiesta WRC -autolla kauden kaikki kilpailut, mutta M-Sport ei ole vielä ilmoittanut virallisesti, ketkä pääsevät ajamaan tallin kolmatta autoa tänä vuonna. Aiemmin spekuloitiin, että Bouffier pääsee Fiestan rattiin Montessa – ja maanantaina kuljettaja ja talli vahvistivat asian. Bouffier saa kunnian ajaa Fordilla myös toisessa kotikisassaan, Korsikan MM-rallissa huhtikuussa.

– En ollut koskaan kuvitellut, että ajaisin näin hyvällä autolla – en edes unissani. Saan mahdollisuuden ajaa sekä Monte Carlossa että Korsikalla M-Sportin kanssa. Tämä on huikeaa, Bouffier hehkuttaa Facebook-sivuillaan.

Bouffier on kilpaillut Monte Carlon klassikkokisassa peräti kahdeksan kertaa ja oli kisan kakkonen vuonna 2014 M-Sportin Fordilla.

Teemu Suninen ajaa tällä kaudella useita MM-ralleja M-Sportin Ford Fiesta WRC:llä, mutta talli ei ole vielä virallisesti ilmoittanut suomalaislupauksen ohjelmasta. Tiettävästi Sunisen sopimus julkistetaan tällä viikolla Birminghamissa Autosportin järjestämässä tilaisuudessa.

Suninen on mukana Montessa WRC2-luokan kisassa Ford Fiesta R5 -autolla, mutta hän päässee WRC-ajokin ohjaamoon helmikuun puolivälissä Ruotsin MM-osakilpailussa.

Lue myös nämä