Atte Varsta uuden rallicross-tallin pomoksi

Renault Clio R.S. RX Superauto. Kuva: G-FORS Tiedotus.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Suomalainen Atte Varsta on palkattu uuden G-FORS -tiimin tallipomoksi. G-FORS kilpailee ensi vuonna valikoituja MM-rallcrosseja sekä myös Euroopan ja Ranskan mestaruuksista. 

G-FORS kilpailee Varstan johdolla upouudella Renault Clio R.S. RX Superautolla. Uusi talli ei ole ihan tuulesta temmattu, sillä siinä yhdistyvät ranskalainen moottoriurheiluautojen kehittäjä FORS PERFORMANCE sekä GCK:n perustaja ja Monster Energy -urheilija Guerlain Chicherit.

– Olin erittäin imarreltu, että minua kysyttiin näin huikean suureen rooliin uudessa tiimissä, Varsta hehkuttaa G-FORSIn tiedotteessa.

G-FORS -tiimin tekninen johtaja on Stephane Orre, joka tunnetaan FORS PERFORMANCEn perustajana. Varsta on aiemmin  toiminut mm. Albatec Racing rallicross-tiimin General Managerina.

– Meidän monipuolisella kokemuksella luotan, että voimme tuottaa voittajia lyhyessä ajassa. Olen työskennellyt Stephanen kanssa rallin ja rallicrossin parissa viimeisen neljän vuoden aikana. Hänen osallisuutensa tallissa on olennaisen tärkeää, Varsta sanoo.

 

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat