Aleksi Röyhkiö tähtää voittotaisteluun Mikkelin SM-rallissa – ”Fiilis on kaikin puolin kohdallaan”

Aleksi Röyhkiö
Aleksi Röyhkiö. Kuva: Jarno Saari
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin SM-sarjan toinen osakilpailu ajetaan ensi viikonvaihteessa Mikkelin ympäristössä, jonka alueen erikoiskokeet ovat kaikkien riemuksi kunnon talvirallille sopivassa kunnossa.

Tiivisvauhtisen SM3-luokan kärkeä Mikkelin Vaakuna-rallissa lähtee tavoittelemaan 19-vuotias Aleksi Röyhkiö, joka käynnisti sarjakautensa kolmossijalla Rovaniemen avauskilpailussa.

Ford Fiesta -kuljettaja pääsi ajamaan tiistaina hyvän testipäivän Keuruulla. Se kokemus tulikin tarpeeseen, sillä leudot kelit eivät ole rallitreenejä alkutalven aikana mitenkään helpottaneet.

– Kaikki sujui hienosti. Meillä oli kaksi vaativaa pikkutietä käytettävissä, kiitokset niistä järjestelyistä Motorsport Solutionsin suuntaan, Röyhkiö kehaisi.

– Tunturin jälkeen meidän autoon tehdyt muutokset olivat positiivisia. Fiilis on kaikin puolin kohdallaan, joten on kiva päästä taas ajamaan tosissaan kilpaa kovassa seurassa.

SM3-luokkaan Röyhkiö povaa kovaa kapinaa voitosta.

– Varmasti siellä on monta kaveria, jotka tähtäävät kärkikahinoihin. Tiedostan kyllä, että meidän vauhti sinne riittää. Palkintosijoja on osunut kohdalle jo useampi, mutta voitto on vielä karttanut meidän tiimiä, Röyhkiö laski.

Röyhkiö ja kartanlukija Ville Mannisenmäki liikkuvat reitillä numerolla 30.

Katso alta Mikkelin SM-rallin ennakko.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,318141″ ap mute ]

Lue myös nämä

  • Uusimmat