Aleksi Röyhkiö metsästää uransa ensimmäistä palkintosijaa kuninkuusluokasta

Aleksi Röyhkiö
Aleksi Röyhkiö. Kuva: Jarno Saari
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aleksi Röyhkiö on ajanut Skoda Fabia R5-autolla vasta neljä SM-rallia, mutta sarjan pääluokan (SM1) tulokaskuski on noussut nopeaan tahtiin kärkiryhmään. Edellinen osakilpailu toi jo neljännen sijan, joten tavoitetta ei suuremmin tarvitse miettiä.

– Vauhdin puolesta yritetään jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin ja palkintopallille tosissaan tähdätään Pohjanmaan SM-rallissa, TGS Skoda Teamissa ajava Röyhkiö vahvistaa.

– Kesän ensimmäinen osakilpailu antoi viitteet siitä, että oikealla tiellä ollaan ja kärkiaikoja pystytään ajamaan. Nyt olemme kartanlukija Ville Mannisenmäen kanssa entistä nälkäisempiä.

Röyhkiö Motorsportin porukka valmistautui huolella tähän kesäkauteen, ja soraa on jälleen pöllytetty testeissä viime viikon vaihteessa.

– Kaikki on reilassa ja tuntuma on hyvä. Tuskin maltan odottaa, että pääsee taas painamaan kaasun pohjaan, Röyhkiö toteaa.

– Mahtava homma, että Seinäjoen SM-osakilpailuun pääsee myös yleisöä paikalle, joten tunnelma on varmasti kohdallaan. Kaikkien on silti hyvä muistaa yleisötapahtumissa, että koronaa ei ole vielä selätetty, Aleksi huomauttaa.

Aleksi Röyhkiö ja Ville Mannisenmäki starttaavat viikonloppuna ajettavaan Pohjanmaan SM-ralliin numerolla kuusi. Kilpailu käynnistyy Seinäjoelta perjantai-iltana ja illan ohjelmassa on kaksi erikoiskoetta. Ralli jatkuu lauantaina, kun ohjelmassa on vielä kuusi pätkää.

Lue myös nämä