Tallipomo Mäkinen hehkuttaa: Tämä on ollut meille upea päivä!

Esapekka Lappi opettelee Katalonian rallin metkuja. Kuva: Toyota Racing.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan rallitalli koki ison kolauksen Katalonian MM-rallissa jo perjantaina, kun Jari-Matti Latvala joutui keskeyttämään teknisen vian vuoksi. Lauantaina kokenut Juho Hänninen on noussut kuin varkain mukaan taisteluun palkintopallisijoista.

Hänninen on rallissa neljäntenä 34 sekuntia kisaa johtavan Citroenin Kris Meeken takana. Kolmantena majaileva Ott Tänak on Fordillaan vajaan 20 sekunnin päässä.

– Tämä on ollut tosi hyvä päivä minulle. Olin vähän pettynyt eilisen jälkeen, mutta tiesin, että asvaltti sopii täällä minulle paremmin. Olin silti jopa yllättynyt, kuinka hyviä pätkäaikani olivat. Olin todella tyytyväinen autooni, Hänninen sanoo tiimin tiedotteessa.

– En ole juuri katsellut tuloksia, mutta näyttää siltä nopeasti katsottuna, että aika vaikea on saavuttaa edellä meneviä. En kuitenkaan luovuta, vaan ajan täysillä maaliin asti, Hänninen jatkaa.

Toyotan tallipomo Tommi Mäkinen on samaa mieltä Hännisen kanssa. Vaikean perjantain jälkeen tiimi löysi vauhtinsa lauantaina.

– Tämä on ehdottomasti ollut meille upea päivä. On mahtavaa nähdä, miten hyvä meidän suorituskyky on asvaltilla. Se antaa luottoa tulevaisuuteen. Täytyy kiittää koko tiimiä, koska he ovat tehneet todella kovasti töitä tämän asian eteen. Kaikki näyttää todella lupaavalta, Mäkinen hehkuttaa.

– Juho ajaa todella hyvin. Voi olla hänen osaltaan vaikea saavuttaa kärkeä huomenna, mutta hän varmasti laittaa kaiken peliin, Mäkinen jatkaa.

Esapekka Lappi on kilpailussa kuudentena.

Lue myös nämä

  • Uusimmat