Veibyä säälitti suomalaisten kohtalo: Olen pahoillani heidän puolestaan

Thierry Neuville
Thierry Neuville otti voiton Autoglym-rallissa vuonna 2017. Kuva: Taneli Niinimäki
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Norjan Ole Christian Veiby ajoi voittoon AutoGlym-rallissa R5-luokassa lauantaina. Yleiskilpailussa edelle ehti Belgian Thierry Neuville, mutta rallin MM-sarjan kakkosnimi ajoi Hyundain WRC-autolla. 

Veiby nappasi siis ison voiton Puolan MM-rallin WRC2-luokan ykkostilan jatkoksi. Norjalainen kamppaili luokkavoitosta tiukasti Suomen Jari Huttusta ja Juuso Nordgrenia vastaan.

Taistelu päättyi lopulta norjalaisen eduksi, kun molemmat suomalaiset ajoivat tieltä ulos rallin loppuhetkillä.

– Olen pahoillani heidän puolestaan. Oli mukavaa taistella voitosta ja nautin siitä todella paljon. On selvää, että he ovat todella nopeita näillä teillä. Tein parhaani ja jouduin pistämään aivan kaiken peliin, Veiby sanoi AutoGlym-rallin tiedotteessa.

– Kaiken kaikkiaan hyvä päivä ja erityisen tyytyväinen olen siihen, että löysimme autoon hyvät säädöt Suomen MM-rallia varten, Veiby jatkoi.

Neuville puolestaan sai rallista tärkeitä testikilometrejä kuun lopussa ajettavaa Suomen MM-rallia varten.

– Mukava päivä, kaikki sujui hyvin ja tämä oli oikein hyvää valmistautumista Suomen MM-rallia varten. Sain myös tärkeää lisäkokemusta uudella autolla ajamisesta nopeilla suomalaisilta teiltä, joten olen erittäin tyytyväinen, Neuville totesi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat