Toni Gardemeisterin tiimi vahvalla kuskikolmikolla rallin SM-sarjaan

Emil Lindholm
Emil Lindholm. Kuva: Merita Mäkinen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Skoda Motorsport Suomi jatkaa tutulla kuljettajakokoonpanolla rallin SM-sarjassa kaudella 2021. Toni Gardemeisterin TGS Worldwide -tiimi ajattaa kolmea Skoda Fabiaa SM-ralleissa.

Emil Lindholm, Teemu Asunmaa ja Mikko Heikkilä muodostavat TGS:n rungon. Viime kaudella Asunmaa nappasi SM1-luokan mestaruuden, Lindholm sijoittui toiseksi ja Heikkilä kolmanneksi.

Lindholm kilpaili tänä vuonna ahkerasti myös ulkomailla, mutta hän ei jätä kotimaan erikoiskokeita.

– SM-sarjassakin pitää oikeasti antaa kaikkensa menestyäkseen. SM-sarjassa on hyvä kehittyä, ja ensi vuoden kilpailutkin näyttävät mielenkiintoisilta, Lindholm kertoo tiedotteessa.

Lindholmilla ja kartanlukija Mikael Korhosella on taskuissaan kaksi SM1-luokan hopeaa, mutta mestaruus puuttuu kokoelmasta.

– Tuntuisihan se hyvältä voittaa mestaruus. Helppo nakki se ei ole, mutta pyritään toki ajamaan mestaruudesta ensi vuonna.

Tallipäällikkö Gardemeister on tyytyväinen tallinsa tilanteeseen.

– Vuosia jatkunut yhteistyö Helkama-Auton kanssa jatkuu yhä, ja koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta huolimatta autoja on mukana viivalla. Meillä on vahva kattaus kuljettajia myös ensi vuonna, Gardemeister sanoo.

Rallin SM-sarjassa ajetaan kuusi osakilpailua kaudella 2021. Kausi käynnistyy tammikuun puolivälissä Arctic Lapland -rallilla Rovaniemen ympäristössä.

Katso alta kooste viime viikonloppuna ajetusta Monzan MM-rallista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,358031″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat