Thierry Neuville luovuttamassa voittotaistelua – ”Meidän on pakko ajatella MM-sarjaa”

Thierry Neuville
Thierry Neuville. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Monte Carlon MM-rallin voittotaistelu käy kiivaana Citroenin Sebastien Ogierin ja Hyundai-kuljettaja Thierry Neuvillen välillä. 

Ogier lähtee kilpailun päätöspäivän sunnuntain neljälle erikoiskokeelle 4,3 sekunnin etumatkalta belgialaiseen verrattuna. Neuville ei kuitenkaan halua ajaa epätoivoisesti voitosta, sillä myös kakkostilasta heruu mukavat pisteet MM-sarjassa.

– Aika paljon laitoin peliin. Varsinkin viimeisellä pätkällä puskin todella kovaa, mutta en saanut kurottua eroa yhtään. Oli aika vaikeaa voittaa aikaa. Hävisimme vain pari sekuntia koko päivän, joten ei se ihan huonosti mennyt, Neuville totesi lauantain iltapäivän huollossa.

– Totta kai meidän täytyy ajatella myös MM-sarjaa. Olisimme voineet joillain osuuksilla olla nopeampia tänä aamuna, mutta sarjaa on myös ajateltava. Siinä mielessä meidän asema ei ole hassumpi. Pitää muistaa, että vielä on paljon kisoja tulossa, Neuville jatkoi.

Neuville lupaa pitää painetta yllä, mutta turhat riskit jätetään sunnuntaina pois.

– Voi olla myös etu, että ei ole ensimmäisenä autona liikenteessä Ruotsissa (seuraava osakilpailu Monte Carlon jälkeen). Toki pidämme painetta yllä ja teemme parhaamme, mutta jos näkyy, että riskejä pitää ottaa liikaa, niin sitten pitää vähän perääntyä. Haluan aina voittaa, mutta tiedostan sen, että huomenna on kuivaa asvalttia, joten Citroenia on vaikea siellä päihittää, Neuville jutteli.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat