Teemu Suninen antoi näpäytyksen epäilijöilleen – ”Ihmisillä on valitettavan huono muisti”

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Teemu Suninen karisti apinan harteiltaan sunnuntaina päättyneessä Korsikan MM-rallissa.

Ford-kuljettaja Suninen ja kartanlukija Marko Salminen olivat kilpailun nopein suomalaispari. Suninen ajoi kilpailussa viidenneksi ja lisäksi jokelalainen nappasi kilpailun päättäneeltä Power Stage -erikoiskokeelta kolme lisäpistettä.

Sunisella oli vain yksi MM-piste ennen Korsikan MM-rallia, joten onnistuminen tuli tarpeeseen.

– Ralliin lähdettäessä oli apina hartioilla. Annoin sille aamulla banaanin. Se heltyi vähän eikä enää sanonut, että pitäisi ajaa varmemmin, Suninen veisteli.

– Paikoitellen vauhti oli erittäin hyvää. Saimme nyt lisää kilometrejä asvaltilla, ja toivottavasti sitä kautta vauhti paranee soraisilla osuuksilla. Niissä varon yhä liikaa, enkä saa pidettyä rytmiä yllä, Suninen jatkoi Rallit.fille.

Suniselle oli tullut keskeytys kauden aiemmissa ralleissa, mutta Korsikalla suomalaiskuski piti malttinsa. M-Sport-talli odotti ennen asvalttikisaa, että Suninen saa viimeinkin kunnon tuloksen. Suninen vastasi huutoon.

– Tämä oli meille hyvä ralli, sillä ennakkoon Korsikan piti olla meille todella vaikea. Vauhti oli täällä tosi hyvää ja paikoitellen ihan kärkivauhtia. Tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin.

Samalla Suninen antoi näpäytyksen epäilijöilleen.

– Ihmisillä on valitettavan huono muisti. Ihmisten mielestä on huono kuski, jos on tullut pari huonoa kisaa. Tämä osoitti sen, että olemme päässeet omalle tasollemme, Suninen paalutti.

Lue myös nämä