Tässä tulee suuri rallivisa! Jos saat kaikki 20 oikein, olet todellinen rallin superfani!

Rallin MM-sarjassa ajettiin jälleen vauhdikas kausi. Kauteen mahtui jännitystä, draamaa ja myös surua. Testaa tietosi, kuinka hyvin muistat kauden 2023 tapahtumat!
Ott Tänak
Ott Tänak. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen varmistivat kuljettajien mestaruuden jo Keski-Euroopan MM-rallissa, jossa he sijoittuivat toiseksi. Mutta kuinka monta osakilpailua suomalaispari voitti kauden aikana?

Rallimaailman pysäytti Craig Breenin traaginen onnettumuus, jossa irlantilaiskuljettaja menetti henkensä. Aiemmin kaudella Breen oli näyttänyt loistavaa vauhtia Ruotsin MM-rallissa, jossa hän nimitti itsensä erään paikkakunnan pormestariksi. Muistatko, mikä on kyseinen paikka?

Kisakalenterissa tapahtui muutoksia kaudelle 2023. Uutena lisäyksenä MM-sarjaan tuli Keski-Euroopan ralli. Muistatko mitkä maat isännöivät kyseistä rallia? Entä mitä kisoja jäi kaudelta pois?

Olitpa sitten pitkäaikainen rallin seuraaja tai vasta aloitteleva intoilija, nämä 20 kysymystä tarjoavat tilaisuuden testata rallitietämystäsi. Oletko valmis haasteeseen?

Nyt on mahdollisuutesi näyttää, kuinka hyvin tunnet rallimaailman tapahtumat kaudella 2023! Aloita visailu ja näytä, onko sinusta rallin asiantuntijaksi!

Oletko valmis testaamaan tietosi? Tässä tulee kauden 2023 rallivisa! Aloita visa painamalla Seuraava.

Lue myös nämä