Tallipomo Mäkinen tuskaisesta päivästä: Australian ralli osoitti tänään maineensa!

Tommi Mäkinen. Kuva: @World/Toyota Gazoo Racing.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan rallitallin perjantaipäivä oli Australiassa vaikeuksien sävyttämä. Suurimpiin ongelmiin joutui Esapekka Lappi, jonka autosta ohjaustehostin pamahti rikki aamupäivän lenkillä. Samalla meni kaikki mahdollisuudet taistella hyvistä sijoituksista.

Jari-Matti Latvalalla oli niin ikään omat haasteensa, mutta kokenut rallitähti päätti kuitenkin kisapäivän neljänteen sijaan.

– Eri syiden takia molemmilla meidän autokunnilla oli hankala aloitus aamulla. Iltapäivällä homma meni kuitenkin paremmin sekä Jari-Matilla että Esapekalla. Australian rallilla on maine haastavana kisana ja tänään ralli todella osoitti maineensa, Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen sanailee.

– Iso kiitos, ei pelkästään jälleen erittäin hyvää työtä tehneille autokunnillemme, vaan myös mekaanikoille, jotka mahdollistavat tänään meidän tuloksen. Kiitos heidän upeasta työtä huollossa, kun he tekivät autoistamme jälleen kilpailukykyiset. Saimme iltapäivällä lupaavia aikoja, Mäkinen jatkaa.

Australian MM-rallia johtaa Norjan Hyundai-kuski Andreas Mikkelsen ennen tallikaveriaan Thierry Neuvillea. Kris Meeke on Citroenillaan kolmantena ennen Latvalaa. Ralli jatkuu myöhään perjantai-iltana Suomen aikaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat