Tallikaverilta toivomus Ogierille – ”Voisimme saavuttaa vieläkin enemmän”

Sebastien Ogier ja Elfyn Evans
Sebastien Ogier (2. vas.) ja Elfyn Evans (oik.) pääsivät tuulettamaan valmistajien MM-titteliä Walesin rallissa. Kuva: @World/M-Sport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Walesin MM-rallissa uransa ensimmäisen osakilpailuvoiton ottanut Elfyn Evans toivoo, että Sebastien Ogier jatkaa M-Sport-tallissa ensi kaudella.

Fordeilla kilpaileva M-Sport ei ole vielä julkistanut ensi kauden kuljettajiaan, mutta Evans ajaa varmuudella tallin Fiesta WRC:llä myös kaudella 2018. Viidennen maailmanmestaruutensa napannut Ogier puolestaan pähkäilee yhä, jatkaako hän M-Sportilla, siirtyykö Citroenille vai lopettaako kokonaan ralliuransa.

– Toivon todella paljon, ettei hän lähde. Olen nauttinut työskentelystä hänen ja (kartanlukija) Julien Ingrassian kanssa. Olen oppinut heiltä paljon tällä kaudella, Evans kertoi Autosportille.

– Tämä talli on saavuttanut paljon tällä kaudella, mutta voisimme tulevaisuudessa saavuttaa vieläkin enemmän yhdessä. Olisi harmi, jos talli muuttuu liikaa. Haluaisin mahdollisuuden jatkaa ensi kaudella siitä, mihin jäämme tämän vuoden lopussa, jos hän on yhä tallissa, Evans lisäsi.

Ogierin ja Evansin nykyinen tiimitoveri Ott Tänak siirtyy ensi kaudeksi Toyotalle. Jos Ogier päättää jättää valmistajien mestaruuden voittaneen M-Sportin kuluvan kauden jälkeen, Teemu Suniselle saattaa avautua tilaisuus ajaa täysi kausi Fordin WRC-autolla. Suniselle on tällä haavaa luvassa kuusi WRC-kisaa vuonna 2018.

Ogier kertoi hiljattain, että hän paljastanee jatkosuunnitelmansa ensi viikolla ajettavan Australian MM-rallin yhteydessä. Australian osakilpailu päättää kauden 2017.

Lue myös nämä